Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

I Luleå finns allt

Publicerad 2009-06-10 15:54:40 i Allmänt,

I måndags åkte jag och käre far in till stora staden Luleå för att shoppa lite. Jag har i flera månader varit på jakt efter helsvarta converse. I Stockholm fanns de inte. Men i Luleå finns allt! Så nu är jag stolt ägare till ett par lite mer vuxna Converse, de andra åker i soporna!

Vi passade även på att hälsa på store bror. Han har byggt en tillfällig terrass för 200 pers utanför sin restaurang. Ikväll blir det stor middag där.

Jag och min farbror har i dagarna två ägnat vår tid till att tömma häbret här på gården. Där stod farmor och farfars saker och jag har gått i genom alla lådor. Har gjort en del små fynd. Och tingat en massa möbler också! Nu är det bara en flytt till Norbotten som saknas, när ska det ske?

Jag har även passat på att köpa sista Harry Potter, så varenda lediga stund sitter jag med näsan i boken. Det blir dock inte så ofta som jag skulle önska. Pappa har ett stort yoga-gäng som kommer hit på fredag så jag försöker hjälpa till lite. Bädda sängar och så. Det är faktiskt precis det jag ska gå och göra nu!

Tomorrow, back in Västerås.... Jag vill inte!


Good bye my dear!


En bit av Norrbotten


Vatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela