Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

27+6

Publicerad 2010-09-20 21:13:23 i Allmänt,

Magen ser ni om ni klickar här.
Det var väl ett tag sedan jag skrev. Har hänt en del i mitt liv och det verkar även rörts om i grytan i lilla Sverige. Fy sjutton för valet. Jag blir sur.

Men i mitt liv... Vad har hänt? Jag och Severin var på vårt första möte med föräldragruppen förra onsdagen. Det kändes väldigt skönt att få träffa människor som också har fullt fokus på det jag tycker är viktigast i mitt liv just nu. Sedan att jag redan har läst om allting vi pratade om är en annan femma. Imorgon är det dags igen och det är verkligen ett välkommet avbrott som kortar ner min arbetsdag något. Det börjar bli lite tungt att jobba. Får ont av att sitta 8 timmar i sträck och dessutom har jag börjat se dåligt! Var hos optikern förra veckan men det var så resultatlöst att jag fick komma tillbaks idag. Efter 45 minuter fick vi ordning på min syn och jag ska få nya linser med rejält ändrade styrkor. Det är graviditeten som spökar. Så fort jag får linserna kanske det blir lite lättare på jobbet. Men annars flyter det på bra och jag ska egentligen inte klaga.

I helgen var jag i Göteborg och hälsade på en kompis. Vi bara hade det mysigt och åt en massa sötsaker. Det blev dock lite struligt på vägen dit då tåget krockade med en älg. Jag hörde hur varenda ben i kroppen knäcktes på det "lilla" livet och sedan kom vi ingen vart. Älgen hade totaltförstört bromsarna och efter 2 timmar blev vi evakuerade till ett annat tåg som kördes ner enkom för oss. Ute på perrongen luktade det sött som på ett slakteri. Otrevligt men det blev som tur bara älgen som dog och inga skador.
Nu ska jag ringa min mamma och sedan blir det kladdkaka och en kopp te. Sambon kände sig bortkörd från datorn och flydde hemmet.

3 månader kvar

Publicerad 2010-09-13 20:39:46 i Allmänt,

I dag 13 september är det exakt 3 månader kvar till beräknad förlossning! Jag firar med att inte alls må bra. Har ont överallt och känner mig kräkfärdig. Hoppas det är över tills imorgon.

Fågelmässa

Publicerad 2010-09-04 15:22:27 i Allmänt,

Jag och min frabror är på fågelmässa i Skanör Falsterbo. Vi representerar mitt jobb och det går riktigt bra. Inte så mycket fol men vi pratar med många och jag tror att det handlar om kvalitet framför kvantitet. Har träffat gamla resenärer till oss, de som varit i kontakt med oss och sådana som har arbetskamrater som åkt med oss! Så det känns riktigt bra. Men det är kallt.... Vi ställer ut i tält utan inframvärme och vårt bord är precis vid ingången i snålblåsten. Så nu börjar jag känna av nacken. Men imorgon blir inte en lika lång dag. Och imorgon får jag träffa mamma!


Är så kul att få göra något med farbror. Han har funnits där hela min uppväxt och nu kan vi äntligen göra något tillsammans. Annars när vi träffas jobbas det ju mest. I alla fall från hans sida. Nu får vi tid att prata och umgås. Kvalitetstid. Me like it! Sedan är han riktigt bra på att promota företaget också!


Imorgon blir det alltså mamma. Då ska jag kramas. Har blivit så mammig sedan det började växa i magen. Eller familjig över huvud taget. Jag vill ha familjen nära. Hela familjen. Snart får jag dock min egen lilla familj... Jag längtar. Inte för att det är särskilt besvärligt att ha halva familjen i magen just nu. Det är riktigt mysigt faktiskt och jag har bara småkrämpor. Krämpor har man ju alltid ändå... På den här länken:
http://www.facebook.com/album.php?aid=187878&id=631327882&l=573f7b72ba
kan ni se de senaste bilderna på lilla magen.

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela