Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

Nya bilder

Publicerad 2010-11-28 17:07:36 i Allmänt,

Här har ni lite nya bilder!

I övrigt är jag förkyld. Nu kan jag i alla fall säga att min graviditet inte har varit värre än en förkylning. Men att vara förkyld OCH gravid är ingen bra kombination!
Ha en riktigt underbar advent allihopa! Vi har spenderat dagen med Malena (som tagit bilderna) och hennes man. Det blev kattisbakat julgodis och en massa skratt. Men är otroligt trött idag så nu blir det soffan. Någon julskyltning orkar jag inte med.

Trådlöst internet

Publicerad 2010-11-20 23:28:40 i Allmänt,

I förrgår köpte jag äntligen en router så vi slipper sitta på en pall i hallen för att sitta vid internet. Tyvärr fick vi inte igång skiten och jag fick den otrevligaste support jag har varit med om. Blev nervärderad och dumförklarad. Sedan ringde jag bäste Lunkan och fick i alla fall igång internet på min dator. Idag var han här för att få igång det på Sevs dator också. Det resulterade i att vi åkte och köpte en ny router och typ 7 timmars trixande. Nu har vi båda internet men ingen hemtelefon... Jaja.

Dammade av min symaskin idag och sydde en bebisfilt. Använde ett av pappas gamla utslitna lakan och sydde ihop med ett underbart, turkost tyg. Blev riktigt nöjd. Sedan började jag träna att sy rakt genom att klippa sönder gamla handdukar och sy en massa tvättlappar och kräkslängar. Nu är vi redo för diverse geggor!
Idag är min första dag som mammaledig. Eller egentligen är det ju helg och sedan tar jag ut komp och semester fram till lucia. Men jag ska inte tillbaka till jobbet i alla fall. Känns underligt men skönt, tänk att jag inte behöver stiga upp någon bestämd tid på måndag morgon!
Magen växer och nu passar inte vinterjackan längre. Så det blir till att låna av Sev när det är kallt. Bebisen bökar omkring en hel del och har fått en massa hicka. Läste att det är för att den tränar på att andas och det resulterar med fostervatten på lite fel ställe. Jobbigt när jag ska sova men mest tycker jag det verkar jobbigt för den lilla. Jag försöker dunka den lite på rumpan så det går över men det funkar inte så bra.
Tror jag måste rosta en macka och göra mig en kopp te.
Kramar

så glad

Publicerad 2010-11-07 20:30:05 i Allmänt,

Klockan är halv 12 och än är det bara jag som är vaken. Sambon har en kompis på besök och de satt uppe halva natten och drack 3.5:or och spelade TV-spel. De hade otroligt kul så hur kan jag missunna honom det trots att de höll mig vaken. Nu njuter jag av den tysta söndagsförmiddagen och har precis gjort i ordning en kopp te, ska krypa upp i soffan och läsa lite tidning.

 

Lägenheten börjar kännas som ett hem och det är mest tavlor och vardagsrummet som det är lite si och så med. Jag skulle vilja ha typ teak eller valnöt. Gammalt eller nytt spelar ingen roll men det kostar oavsett! Suck pengar... Nu ska det bli dags att lära sig att leva på småpengar igen. Igår köpte jag blöjor... Det kostar också! Men lika glad är jag för det! Nu är det 10 arbetsdagar kvar och sedan ska jag förhoppningsvis bara vara fram tills lucia ungefär. Jag mår oförskämt bra och funderar på om jag inte borde ha det jobbigare. Alla frågar hur jag mår och när jag svarat att allt är toppen så finns det inte så mycket mer att säga om det. Jag går fortfarande till jobbet, jag kan fortfarande klippa mina tånaglar och jag kan fortfarande byta glödlampor i taket! Det jobbigaste just nu är att sitta, då får jag ont i lungor och revben. Men vem behöver sitta när det finns så mycket att göra?

 

Snart blir det väckning av sambon så vi kan åka och lämna tillbaka mattorna vi köpte igår. Sedan blir det en ragg på de 2 andra shoppingställena i Västerås. Ska till Erikslund och köpa lite träpinnar, kolla mattor och se om jag hittar ett uppblåsbart skötbord. Sedan blir det stan för lite shopping till den blivande mamman. Därefter blir det nog fika och/eller fotboll med grabbarna!

 

Nu ska jag njuta!

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela