Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

bubbel i glas

Publicerad 2009-07-27 18:14:46 i Allmänt,

Nu kastar jag mig på bloggen efter att precis ha kommit hem. Såg något så roligt här ute på gården. På Zanzibar klättrar de afrikanska små barnen i kokospalmer, här på Pettersberg klättrar de i lyktstolpar! Jag förstår inte hur det går till! En undran... Tänker ens svenska barn på att det går att klättra i något som inte har fotfäste av något slag?

Fredagen var dundermysig. Jag och frickan började med mat på Cornetto. Det blev sallad som vanligt. Och som vanligt så hade den krympt sedan sist vi var där. Trist. Men gott! Sedan gick vi vidare till Bill och Bob för en alkoholhaltig dryck. När det blev för rökigt där gick vi vidare till Å för mer alkoholhaltig dryck, den här gången i sällskap av Brasse-Daniel. Sedan tog vi oss till Cirkus för mer alkohol innan jag och Frickan drog vidare till Blue Moon. Blue Moon var lugnare än vanligt så vi satte oss ner i en soffa och relaxade. Då kom en kille fram till oss och sa till Frickan: "Alltså ursäkta, men din väninna där inne i hörnet hon var så himla söt så jag bara måste bjuda henne på lite bubbel".  Eller typ så sa han i alla fall. Så fick jag bubbel på glas och komplimanger i överflöd. Det har aldrig hänt mig förrut! Och charmigt var det (läs:han). Men nej tack. 

Efter Blue Moon gick jag hem själv och en kille försökte plocka upp mig i sin bil. Det var ganska otäckt så jag ringde till La Fleur för  sällskap på mobilen.

Lördagen tillbringades på namngivningscermoni. Ytterst god tårta och ytters gosigt barn!


Söndag... hmmm... fika med Brasse-Daniel och lite shopping. Nu har jag och hans sambo lika dana trosor med robotar på!

Måndag. Jobb. Huvudvärk. Nya linser (hoppas huvudvärken försvinner). Nu kaffe och en liten söt sak.


Finfolket i stan

Publicerad 2009-07-24 18:22:14 i Allmänt,

I dag kommer Frickanflickan hem en sväng. Eller hon ÄR hemma. Snart ska vi träffas och äta mat, dricka alkohol och prata skit. Förhoppningsvis blir det dansa ikväll också.

Det har varit en tuff vecka på jobbet. Ganska underbemannat att bara vara 2 av 6, men det är kul att känna att jag behövs och gr något viktigt. Fick ju till och med in en del bokningar. Och fick ju till och med löneförhöjning, hela 5 kr i timmen!

Nu ska jag hoppa i duschen så jag inte stinker när jag ska träffa min fina vän.

Kraaaaam

cider

Publicerad 2009-07-18 14:02:16 i Allmänt,

Det är lördag och klockan är 13.54, det firar jag med en smultroncider. Det är så gott att dricka när det är lite förbjudet, vilket jag sagt så många gånger förut.

Jag är lite sommarfin med en klänning som jag alltid hade på mig på Zanzibar. Det känns skönt och bra. Snart åker jag igen..ååååhhh ska bli så kul! Mia-gumman du ska inte åka dit samtidigt? Oktober. Jo, det är klart du ska! 

Nu ska jag och La Fleur snart gå ner till bolaget innan de stänger. Sedan vet jag inte vad som händer. Jag hörde något om en sommarfest. Jag vill grilla en majskolv och en haloumi-ost. That's all I want for today!

Så här blå är jag idag men med längre hår. Och utan Mina. Åhhh saknar....

update

Publicerad 2009-07-15 19:53:06 i Allmänt,

Helgen spenderades i Stockholm med min vapendragare Frickan. Vi turistade lite och gick och åt middag på Chakula där de har underbart god afrikansk mat. Vi skulle bli 3 som gick dit men det slutade med 7 pers som åt och drack gott. 

Veckan har varit seeeeg. Jag är så trött hela tiden. Tar mig inte upp ur sängen på morgonen och någon har stulit hatten till mina ventiler på cykeln. Så det är ingen luft i cykeln, inte i mig heller... Men igår var ex-sambon här och gjorde lite typiska sambo-grejer. Skruvade och donade! Så nu börjar lägenheten se ut som ett hem. Kanske lite tokigt efter att ha bott här i ett halvår och bara ska bo kvar ett halvår. Men jag vantrivdes och kände att jag kommer behöva ett hem i höstmörkret när det kommer.

Förövrigt vill jag ha semester! Jag måste sluta med det där timanställningstramset. Men å andra sidan så har jag ju fina förmåner på jobbet. Som att åka till Tanzania med Zanzibar i en månad. Hela oktober kommer bli såååå kul. Men avslappnande? Det vet jag inte riktigt...

Du Ingrid, tror du någon av grabbarna i snickeriet skulle kunna spänna upp några kanvas på ram åt mig? Det är lite dyrt med ramverkstad...

Nu ska jag avsluta min härliga middag (Havregrynsgröt med kokosflingor, Skogaholmslimpa med ost och Earl Grey-te)

 Kattis med vapendragare.

födelsedagsmiddag

Publicerad 2009-07-09 19:57:58 i Allmänt,

Igår blev det indisk födelsedagsmiddag hos käre brasse-daniel och hans tjej som stått i köken hela dagen! Det var dundergott och jag blev mätt mätt mätt. Vi roade oss med att titta på Ika i rutan. Åhhhh så bra hon är!

Idag var det först problemlösardagen på jobbet. Sedan hittade jag fler problem... Som förblev olösta. Jag hoppas på en bättre dag imorgon! Som tröst för dagens krångel blev det mat från Burger King. Jag och ex-sambon slog på stort med andra ord för sen blev det fika hos fotografen (Som förövrigt är kameralös). Jag kanske borde börja träna. Och ja det ska jag banne mig! Tänkte köpa halvårskort på Lögarängen till månadsskiftet.

Imorgon är det fredag. Det ska firas med buller och bång! Eller ja... Jag ska då sova ordentligt. Längtar redan.

Om ex-sambon kunde få tummarna ur så att han kan skjutsa hem mig från Fotografen... Vill hem och bara slappna av.

Här får man mest bara pikar för att man är tjock och otränad.

Nu blev jag sådär tyst igen...

Publicerad 2009-07-08 08:14:50 i Allmänt,

Jag jobbar och står i mest. Men faktum är att jag är ledig alla lördagar i juli vilket känns som en fantastisk dröm! Vilken lyx.

Vad har jag gjort i min tysthet då?
  • Jag har varit ute på Östra Holmen och badat i Mälaren. Det trodde jag aldrig skulle hända! Men det var ganska skönt... och skitigt.
  • Jag har strosat på stadsfestivalen, ätit langos och belgisk våffla.
  • Jag har tittat på lite gamla bilar på Power Meet,
  • Jag har fått sinne på ostmackor och livnär mig på det.
Det var nog i stort sett allt. Till helgen blir det Frickan i Stockholm.

Nu måste jag skyyyynda till jobbet. Jag fattar inte varför tiden går så fort på morgonen.

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela