Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

big

Publicerad 2009-04-20 19:40:29 i Allmänt,

Jag tror något stort precis hände. Berättar mer snart hoppas jag!

borta

Publicerad 2009-04-20 19:28:23 i Allmänt,

Jasså, dags att uppdatera kanske? Jag har faktiskt inte en enda ursäkt till att jag inte har uppdaterat bloggen. Händer inte så mycket, jobbar lite och fikar resten av min tid. Livet går sin gilla gång. Det betyder också att det inte finns något smaskigt att berätta! Det smaksigaste som händer i mitt liv är att grannen stöter på mig i hissen och en karl i "cool" bil ber mig hoppa in och visa honom vägen till centrum. Nej tack, inte intresserad.

Nästa helg kommer mamma med familj och jag ser fram emot det såååå mycket! Jag har en överraskning åt mamma. Ska bli kul som sjutton. La Fleur har lovat att laga lite mat med rötter från Kamerun åt oss också. Vilka underbara grannar jag har alltså! Jag älskar dem! Värsta familjen. 

Just det ja. Om inget oförutsett händer så åker jag till Tanzania till hösten. Jag fixar inte att vara så långt borta från Zanzibar. Det är hem. Det är mycket jag stör mig och irriterar mig på där borta. Men jag kan inte hålla mig därifrån, precis som det är med hemma. 

Mer? Jag har precis ätit en underbar linssoppa. 

Mer? En kompis som satt i en rejäl knipa har tagit sig ur den. Lycklig.

Mer? Nej inget.

stick i fingret och så

Publicerad 2009-04-08 08:51:39 i Allmänt,

Igår gick jag på gratis hälsokoll på vårdcentralen. Jag fick stick i och ställde mig på en våg. Två av mina fasor som jag stolt trotsade. Vågen sa inte så mycket nytt sedan sist jag stod på en våg 11 år sedan. Sticket i fingret sa att mitt kolesterol och blodsocker var helt ok. Så jag är sund med andra ord!

Jag lyckades även göra en polisanmälan för första gången i mitt liv. Något företag har fått för sig att sno lite pengar från mig så förra veckan spärrade jag mitt kort och gjorde en reklamation. Banken ringde upp och ville ha en polisanmälan också för det här företaget är tydligen i hetluften. Spännande. Jag undrar hur det kommer gå.

Jag var ledig igår och i måndags för det är för lite att göra på kontoret. Nu är jag på väg dit men jag undrar om jag får stanna hela dagen. Det känns sannerligen som att jag är en lat människa när jag inte jobbar!

vin(gl)ig helg

Publicerad 2009-04-05 21:46:29 i Allmänt,

Fredag... Gick över till grannarna med en bag-in-box. tre glas senare var jag riktigt glad. Foot of Africa är nice. Klockan midnatt vinglade jag hem och somnade på sängen med en duns. 

Lördag jobb och sedan en mysig fika med cheferna och kollegan. Efter det en underbar promenad hem i solskenet. Ett snabbesök hos grannarna sedan begav mig hem för att förbereda mig inför kvällens middag med ex-sambon och det underbara värdparet. Middagen var underbar. Het soppa och koreanska pannkakor. Vinet flödade och det var trevligt som sjutton. Vi drog vidare till en krog men det blev för segt för mig så jag drog till Blue moon och dansade lite med La Fleur och hans vän. Och alla andra på dansgolvet. Stupade i säng vid 5 och har idag varit underbart bakis. Ändå har jag hunnit städa hela lägenheten, fikat med frickan och Emma, sett på film och ätit varma mackor. Och så har jag druckit lite vin... 

Söndag is the shit! Och imorgon är jag ledig, banne mig. Varför får jag så dåligt samvete för det?

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela