Simply kat

Hellre frågvis än ovetande.

drömbesvär

Publicerad 2009-02-27 12:25:22 i Allmänt,

Jag drömmer så mycket på nätterna så jag är helt utmattad när jag vaknar. Det kan inte vara bra. Känns som att hjärnan aldrig vilar. Samtidigt så älskar jag att drömma och det är så mycket spännande som händer hela tiden. Synd bara att jag inte kommer ihåg allt när jag vaknar.

Vaknade tidigt i morse och såg en gigantisk spindel hala sig upp för en tråd mitt i rummet. Den var stor som en handboll. Insåg att jag bor i Sverige och avfärdade det genast som en synvilla och somnade om.

Idag lyser solen. Idag blåste en varm vind i mitt hår. Det gjorde mig lycklig.

rice & noodle

Publicerad 2009-02-26 23:25:28 i Allmänt,

Vilken underbar dag. Började med en solskenspromenad till jobbet. Jag kände mig som bambi på hal is på grund av slasket, och kom sent till jobbet men solen sken. Solen sken och den värmde!

Jobbet var väl si sådär. Jag håller på med sånt som jag faktiskt är utbildad till. Jag gör ett bläddervänligt och intressant informationsmaterial. Det är inte så kul.... Fan också. Jag önskar det vore det. KAnske hade varit roligare med Indesign dock.

Men se. Så fort jag klev innanför dörren här hemma så ringde ex-sambon! Han undrade om jag ville ut och äta middag med honom och hans brasse-kollega med fjälla. Så jag och tiger gav oss iväg med de andra och åkte till Halstahammar för att äta på min chokladtjejs restaurang, Rice & Noodle. Så där satt jag med exet på ena sidan och... ja... tiger på andra sidan. Vi hade fantastiskt roligt alla fem och jag njöt verkligen. Alla verkade njuta och många asgarv slank ur oss. Best thursday ever! Önskar bara att jag hade fått tillbringa typ en annan torsdag, skärtorsdag, i Långviken, med  ex-familjen, skoter, våfflor och massa familjevärme...

äntligen

Publicerad 2009-02-25 21:29:32 i Allmänt,

HAHAHAHA HAHA HAHAHAHA AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH JAG HAR INTERNET!!! FIRAR MED STORA BOKSTÄVER OCH UTROPSTECKEN OCH EN MASSA SÅNT FJORTIS.


Tack käre tiger för många timmars köande hos bredband 2.

update

Publicerad 2009-02-21 22:07:40 i Allmänt,

Jao. Vart är jag? Vad gör jag? Hur mår jag? Har jag någon pojkvän? Hur många kaffe dricker jag per vecka? Har jag börjat träna? Frågorna är många va?

Just nu befinner jag mig i Enköping och surfrar på lånat internet. Blev bjuden på afrikanska middag. Sa till om att jag var vegetarian så köttet hamnade vid sidan av såsen, vilket jag vet är en riktigt stooor uppoffring för dem. Men sen kände jag att det var köttbuljong i maten. Men jag hade inte mage att säga något. Så jag vet att jag kommer ha mage så det räcker och blir över imorgon istället! Fick nyss en varm vetepåse lagd på mina axlar. Så skönt. Var på massage på jobbet igår (Chefens fru är massör och det ingår en massage i månaden typ). Hon kämpade på med mina arga muskler och de bara hoppade tillbaka. På slutet sa hon att jag måste komma tillbaka på måndag för mina muskler måste vi få bukt med. Illa.

Jobbet är så fantastiskt roligt. Nu blir det dock lite mindre säljande för min del eftersom min kollega är tillbaka från Afrika och n vill hon sälja resor. Men chefen sa lite blygt i fredags att han trivs med mig. Och på måndag får jag förhoppningsvis eget skrivbord! Det är bra det för det ser ut som jag blir kvar ett tag. Varför? Mest för att jag älskar det. Men det finns andra skäl också (se nedan). Jobbigt bara att min käre far förstår hur kul jag har på jobbet men säger att jag måste tänka på framtiden. Och min kära mor säger att jag ska åka iväg, komma hem och ta vik, åka iväg igen och så vidare.

Var på arbetsintervju som informatör på en gymnasieskola för ett tag sedan. I går fick jag besked att jag inte gått vidare på grund av min obefintliga erfarenhet. Men de sa att jag var en frisk fläkt och att det var väldigt trevligt att träffa mig. Det var kul att höra. Hela beskedet var faktiskt kul att höra.

Jag har fortfarande inget internet hemma. Bredband2 suger ap... Så därför blir det inte mycket till jobbsökande. Skönt det också. :P Men jag saknar alla mina vänner på msn. På tal om vänner. Käraste Joi har åkt tillbaka till USA. Trist... Men så glad för hennes skull. OCh har precis kommit i kontakt med gamla bästisen från mellan/högstadiet. Hon är fortfarande tillsammans med samma karl. Helt otroligt! Men det förvånar mig faktiskt inte, den tjejen vet vad hon vill.

Ja, nu vet ni vart jag är, vad jag gör och hur jag mår. Jag har ingen pojkvän men kramas ibland. Jag dricker typ 3 glas kaffe per dag vilket blir.... 21 glas i veckan. Jag tränar inte men har börjat gå 40 minuter till jobbet varje dag. Fortfarande många frågor?

En sak till. Kollegan som kom hem från Afrika hade med sig en söt kanga och 2 stoney tangawizi, världens godaste ingefärs-läsk och en savanna, världens godaste sider. Nu ligger drycken på kylning och jag sparar till ett speciellt tillfälle. Frickan? Vill du göra mig sällskap?

Hej världen. Just nu SEV 0-0 ATL och en avtuppad.

jag lever

Publicerad 2009-02-14 21:43:19 i Allmänt,

Jag lever.Lovar och svär! Har fortfarande inget internet hemma och på jobbet hinns det då inte med att privatsurfa. Föresten varför skulle jag vilja privatsurfa när det finns roligare saker att göra? Nu sitter jag hos någon kompis och plågas av lukt från överhettad olja och fotboll. Men jag lever sanna mina ord.

Om

Min profilbild

kat

Har bytt ut resorna ut i världen mot resan i livet tillsammans med min son.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela